Nije vreme za pevanje! Marija Šerifović pokazala humanost na delu: Pevačica apeluje na sve povodom tragedije u BiH
Marija Šerifović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

potresno

Nije vreme za pevanje! Marija Šerifović pokazala humanost na delu: Pevačica apeluje na sve povodom tragedije u BiH

Marija se obratila javnosti putem društvene mreže Instagram i obavesrtila da je odlučila da otkaže koncert koji je zakazan u Sarajevu

Objavljeno:

Pevačica Marija Šerifović je, poput njenih kolega, otkazala svoje nastupe zbog stravičnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu i zbog kojih je stradalo mnogo ljudi.

Marija se obratila javnosti putem društvene mreže Instagram i obavesrtila da je odlučila da zajedno sa svojim timom otkaže koncert koji je zakazan u Sarajevu za 12. oktrobra.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

- Nije vreme za pevanje dok neko pati. Zbog strašnih poplava u BiH, odlučila sam da koncert koji je bio zakazan u Sarajevu za 12.oktobar, pomerim za 28.decembar. Razumem sve vas koji ste kupili avio kartu, ili rezervisali hotel, ali želim da apelujem na sve da pomognemo našim ljudima, a za pesmu i radovanje će biti vremena. Svaka kupljena karta za 12.10, važiće za 28.12. A ja... Ja sam tu za sve, pišite mi u DM, daću sve od sebe da pomognem ugroženima u ovoj strašnoj nevolji. Volim vas sve, čuvajte se - bila je jasna Marija.

Bonus video:

00:37

Poplave u BiH

(Espreso/kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.